Wie we zijn

Vereniging

100 leden

Vereniging

Wij zijn een vereniging bestaande uit ± 100 personen die gezamenlijk één grote hobby hebben, namelijk motorrijden. Alleen of in groepsverband. Ook staat bij ons vriendschap en gezelligheid hoog in het vaandel. De Keijenborgse Motorclub is opgericht in 1995, vandaar onze naam KMC’95. Er waren destijds een 3-tal motorrijders die vonden dat er in Keijenborg ook een motorclub moest komen. Motorrijdende dorpsgenoten werden benaderd en op 26 februari 1995 was de KMC’95 een feit.

Activiteiten

Vanaf begin April tot en met eind Oktober bestaat de mogelijkheid om ’s zondagsmorgens een rit te maken.  Vertrek is om 9:30 uur bij Coen’s Tapperij en zo rond 12:30 uur is men weer terug.

Op de donderdagmiddag is er ook een groep die om 13:00 uur vertrekt bij Coens Tapperij. De zogenoemde week-breek rijders. Dit zijn over het algemeen leden die de pensioen gerechtigde leeftijd hebben bereikt, maar toch nog fanatiek motorrijden.

We organiseren elk jaar 3 dagtochten ( lente-, zomer- en herfsttocht) en in augustus onze motoravond4daagse. Hierbij zijn ook gastrijders van harte welkom.

Dagtochten

In het weekend na Pinksteren houden we elk jaar ons motorweekend. Vertrek op vrijdag en zondagmiddag zijn we weer in de Keijenborg. Dit weekend is alleen voor leden en naast motorrijden staat hier de gezelligheid ook hoog op de ladder.

Motorweekend

In de maand februari wanneer het motorrijden op een laag pitje staat organiseren we een z.g. Midwinter activiteit. Dit is een bijeenkomst in de avond met een activiteit die gerelateerd is aan het motorrijden. ( Bijvoorbeeld Film, Spreker of Theorie opfris cursus)

Winter

Elk jaar starten we het jaar met een gezellige nieuwjaarsreceptie. We brengen de leden dan op de hoogte van wat er allemaal op het programma staat voor het komende jaar.

Nieuwjaarsreceptie

Eén keer per jaar gaat onze feestcommissie helemaal los. Er wordt dan een feest middag/avond georganiseerd waar je u tegen zegt.

Feestavond

Is je interesse gewekt en wil je vrijblijvend een zondagmorgen of tegen betaling een dagtocht meerijden? Of misschien wil je wel direct lid worden van onze mooie club. Meld je dan aan.

Lid worden

Contact

Secretariaat

Eulingkamp 12, 7256 BK KEIJENBORG

Telefoon

 06-21883845

Email