Ivo van Huet is lid van onze mooie club en organiseert diverse motorreizen.

Met de motor op reis? Dat doe je met Ivo Your Tourguide!

Wat is er fijner dan met de motor nieuwe landschappen verkennen? Lekker toeren met een groep gelijkgestemden, ’s avonds napraten aan de bar over de beste weggetjes en de mooiste routes…  Dat wil iedere motorrijder wel! Bij Ivo Your Tourguide vind je een breed aanbod van motorreizen.

“Tijdens mijn groepsreizen rijdt ieder in zijn eigen tempo de aangeleverde routes. Je bepaalt zelf hoe je de dag indeelt en met wie je rijdt” vertelt Ivo. “Ontbijt en diner hebben we in groepsverband. Ik rijd ook mee om pechondersteuning te bieden, voor kleine reparaties en lekke banden. Ik rijd zelf al ruim 40 jaar motor door heel Europa. Ik ben al sinds 2013 bezig om motorreizen te begeleiden en te organiseren in heel Europa. Inmiddels ben ik gediplomeerd KNMV en IVOR motor-reisbegeleider.”

“Ook voor bedrijfsuitjes kun je bij mij terecht. Als er voldoende motorrijders zijn die met collega’s een dagje erop uit willen, regel ik het graag. In overleg met de contactpersoon van het bedrijf maken we er dan een leuke gevarieerde motortourdag van. Dit kan ook met een overnachting erbij, afhankelijk van wat men wil.”

“Je kunt mij ook met een groep motorrijders vragen om jullie reis te organiseren. De locatie en het land kun je zelf bepalen. Dan wordt het zeer zeker een leuke motorvakantie met je motorgroep!”

Ivo biedt een vast programma naar Andalusië, Eifel, Normandië, Zuid Noorwegen, Karinthië, Noord Griekenland of een Balkan Tour.

Reisinfo: www.yourtourguide.eu

Telefoon: 06 – 284 90 673

Mail: ivo@yourtourguide.eu