De avond4daagse is weer ten einde gekomen.

Op dinsdagavond 15 augustus hebben 105 deelnemers zich gemeld aan de inschrijfbalie. De route bracht ons langs mooie wegen naar Lievelde. Hier was bij Erve Kots een stop ingelast voor het nuttigen van een drankje en eventueel gebak. Na bij de stempeldames het benodigde stempeltje gehaald te hebben, ging het langs wederom mooie landweggetjes richting Keijenborg. Hier kon men bij Coen’s Tapperij nog even napraten onder het genot van een drankje, waarna men weer huiswaarts vertrok.

Op woensdagavond 16 augustus hadden we 87 starts. Via een mooie route ging het richting Brasserie Kriebelz in Terwolde. Waar het prima vertoeven was. Na de versterking van de inwendige mens, ging de route weer richting Keijenborg. Helaas viel de duisternis snel in, waardoor sommigen in het duister terug keerden.

Donderdag 17 augustus hadden, ondanks het bewolkte weer, toch 100 deelnemers de weg naar Keijenborg gevonden. Na het halen van de startstempel ging het via mooie wegen richting Duitsland. Na een korte stop bij zur Linde in Rees ging het weer richting Coen’s Tapperij in Keijenborg. Wederom zorgde de snel invallende duisternis ervoor, dat sommige deelnemers in het donker terug kwamen.

Op vrijdag 18 augustus waren de weergoden ons goed gezind. De zon stond hoog aan de hemel. 72 deelnemers zijn gestart voor een mooie tocht door de achterhoek. De stop was bij ’t Klaphek in Stokkum. Bij terugkomst in Keijenborg was het weer goed vertoeven op het terras van Coen’s Tapperij. Hier werd tot in de kleine uurtjes gezellig nagepraat.

Namens het bestuur wil ik iedereen die vrijwillig heeft bijgedragen tot het slagen van deze avond4daagse hartelijk bedanken.

Gasten en leden bedankt voor jullie deelname en graag tot volgend jaar.

Voor foto’s zie:

Fotopagina KMC’95

Achterhoekfoto

Radio Ideaal fotoboek  (4 albums)

Albert Schreuder (Fotograaf Radio Ideaal) Foto’s dinsdag / Foto’s donderdag