Op 14 januari hebben we het motorjaar 2024 afgetrapt met de nieuwjaarsreceptie bij Coens Tapperij.

De receptie was goed bezocht en daardoor erg gezellig. De voorzitter heette iedereen welkom en na een kleine terugblik op 2023 en een vooruitblik op dit jaar, was het tijd voor de huldiging van onze jubilarissen met hun 25-jarig lidmaatschap. Dit jaar waren dat: Bertus Harmsen, Erik-Jan Klomp, Frans Masselink, Rob Niesink, Hendrik Besselink en Fred te Stroet. Hendrik en Fred waren afwezig maar zij hebben alsnog de oorkonde, speld en bloemen ontvangen.

Hierna was het tijd voor de uitreiking van de bekers voor het actiefste lid. Op de eerste plaats is geëindigd Jan Groot Bramel. Gedeeld tweede waren Roeland Hendriks en Rob Niesink. Jan Bosman was een goede derde.

De bekers waren dit jaar wederom beschikbaar gesteld door Garage Niesink en Ton Sloot had weer voor de oliebollen en appelflappen gezorgd.

Na alle verplichtingen ging het feest vrolijk verder, met de muzikale medewerking van onze eigen “ Timo de Feesttijger ”, onder het genot van een hapje en drankje en bleef het nog lang gezellig.

 

Voor foto’s zie onze fotopagina

Klassement 2023